Visie

Lichtstudio Kwadraat kenmerkt zich door de kwaliteit van een onafhankelijk verlichtingsadvies en door de intensieve samenwerking met alle betrokken partijen, van architect, projectinrichter, gemeente en installatiebedrijf tot eindgebruiker. Dit van de ontwerpfase tot na de oplevering.

Naast een creatief en vakkundig verlichtingsadvies wordt vooral gelet op vormgeving in de architectuur, beleving van het licht en energieverbruik, hierdoor bieden wij voor elke situatie een complete oplossing.

Niet voor niets is ons motto; “licht om bij te kijken en licht om naar te kijken”.

Een ander belangrijk facet in de bedrijfsvoering zijn de groothandelsactiviteiten welke ons de mogelijkheid bieden standaard verlichtingsmaterialen uit voorraad of met korte levertijden te kunnen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij  bieden u een breed assortiment van leveranciers. Meer dan 100 producenten staan voor u klaar om invulling te geven aan ieder verlichtingsvraagstuk.

Wij zijn met onze werkzaamheden actief binnen de utiliteitsbouw, retail, horeca, luxe woningbouw en diverse uiteenlopende projecten zoals musea, kerken , scholen en boerderijen. Om u een beeld te geven van onze gerealiseerde werkzaamheden en de gebruikte producten verwijzen wij u graag door naar de overige onderdelen van onze site. vereniging Professionele Lichtadviseurs, welke tevens staat voor een kwaliteitslabel.