• Mary

  Mary Joy van Elzelingen rust zacht

  Bedroefd geven wij u kennis, dat na een bewonderenswaardig gedragen ziekte Mary Joy van Elzelingen is overleden. Stille kracht achter Peter van Elzelingen, Lichtstudio Kwadraat en moeder van Puck en Suus van Elzelingen heeft haar laatste strijd gestreden. Rust zacht.

 • Like_facebook

  "Like" ons

  U kunt voortaan terecht op onze nieuwe facebook pagina. Hier treft u ontwikkelingen, nieuwtjes en leuke foto's. Tevens is er de mogelijkheid om uw mening over verschillende onderwerpen met ons te delen. 

  "Like" ons hier of druk op de afbeelding zodat wij u nog beter op de hoogte kunnen houden.

 • Afbeelding1

  Afbeeldingen Landgoed Wielewaal in Eindhoven

  Eindelijk mooie afbeeldingen van Landgoed Wielewaal in Eindhoven. Voormalig eigendom van Frits Philips. Een project waar Lichtstudio Kwadraat, ruim tien jaar na dato, nog steeds trots op is!

 • Dosis-Totaal-Verbouwing-Villa-09-1140x757

  Nieuwe projecten op de site

  Er zijn weer projecten toegevoegd op de site. Een woonhuis in Waalwijk en Dongen. De categorie 'diversen' bevat eveneens  een nieuw project in Gilze, Aeropark (verbouwing oude Ericsson kantoor). Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen van de diverse projecten.

 • lamp_3D

  Het laatste nieuws van Lichtstudio Kwadraat is terug te vinden op.....

  Kijk op Facebook en Pintrest voor het laatste nieuws en de mooiste afbeeldingen op het gebied van (design) verlichting. Niet alleen verlichting voor binnen zie je hier, ook de buitenverlichting wordt niet vergeten. Naast armaturen laten we hier projecten zien waar Lichtstudio Kwadraat mee bezig is of al die reeds afgerond zijn. Laat je inspireren!