Advisering op maat

Bij het adviseren van een lichtplan is ons motto, "Licht om bij te kijken en licht om naar te kijken" een leidraad in de realisatie.Licht moet functioneel zijn. Het juiste licht op de juiste plaats. De juiste beleving, de juiste emotie. Het licht dient te voldoen aan geldende normen en eisen. Het licht wordt bepaald door de lichtbron, plaats en optiek. Met deze uitgangspunten wordt de volgende stap genomen, de keuze van het armatuur. Het armatuur moet passen bij architectuur van het pand, de ruimte maar moet ook voldoen aan de ideeën van een opdrachtgever. En uiteindelijk is levertijd en budget ook van groot belang.

                    

Druk op de afbeeldingen voor een presentatie.                                                                                                                                                                       

Het maken van een lichtplan begint altijd met een oriënterend gesprek met de opdrachtgever of gebruiker, waarna met foto's, tekeningen en bezichtiging van het project een beeld wordt gemaakt. Conform de leidraad wordt een voorstel gemaakt.
De presentatie kan o.a. in de vorm van een armaturenboek met sfeerbeelden, ruimte-armaturenstaat, tekening (evt in CAD), modellen en offerte worden aangeleverd. Ook bestaat de mogelijkheid het projekt te presenteren in onze presentatieruimte op een groot plasmascherm. Een grote groep mensen kan tegelijkertijd discussiëren over een plan en alternatieven zoeken via een grote hoeveelheid documentatie en het internet. Deze presentatieruimte is in feite een flexibele showroom.


Na de goedkeuring van een plan zal de levering plaats vinden via een installatiebedrijf of projectinrichter. Hier eindigt een project nog niet voor Lichtstudio Kwadraat. Begeleiding van de monteurs, uitlichten en nazorg vormen een even belangrijk onderdeel van een project als al het voorgaande.

Lichtstudio Kwadraat voor de realisatie van uw verlichtingsproject. Van Low budget tot High End.