• Design-District-2018-775x321

  Design District 2018

  Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

  De 16e editie is op 6, 7 en 8 juni 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

 • Like_facebook

  "Like" ons

  U kunt voortaan terecht op onze nieuwe facebook pagina. Hier treft u ontwikkelingen, nieuwtjes en leuke foto's. Tevens is er de mogelijkheid om uw mening over verschillende onderwerpen met ons te delen. 

  "Like" ons hier of druk op de afbeelding zodat wij u nog beter op de hoogte kunnen houden.

 • Afbeelding1

  Afbeeldingen Landgoed Wielewaal in Eindhoven

  Eindelijk mooie afbeeldingen van Landgoed Wielewaal in Eindhoven. Voormalig eigendom van Frits Philips. Een project waar Lichtstudio Kwadraat, ruim tien jaar na dato, nog steeds trots op is!

 • Dosis-Totaal-Verbouwing-Villa-09-1140x757

  Nieuwe projecten op de site

  Er zijn weer projecten toegevoegd op de site. Een woonhuis in Waalwijk en Dongen. De categorie 'diversen' bevat eveneens  een nieuw project in Gilze, Aeropark (verbouwing oude Ericsson kantoor). Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen van de diverse projecten.

 • lamp_3D

  Het laatste nieuws van Lichtstudio Kwadraat is terug te vinden op.....

  Kijk op Facebook en Pintrest voor het laatste nieuws en de mooiste afbeeldingen op het gebied van (design) verlichting. Niet alleen verlichting voor binnen zie je hier, ook de buitenverlichting wordt niet vergeten. Naast armaturen laten we hier projecten zien waar Lichtstudio Kwadraat mee bezig is of al die reeds afgerond zijn. Laat je inspireren!