• logo_lightandbuilding2018

  Light + building 2018

  Van 18 t/m 23 maart vindt in Frankfurt am Main de grootste lichtbeurs van Europa plaats. Meer dan 2.600 exposanten tonen hun producten en diensten aan ruim 200.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

 • Like_facebook

  "Like" ons

  U kunt voortaan terecht op onze nieuwe facebook pagina. Hier treft u ontwikkelingen, nieuwtjes en leuke foto's. Tevens is er de mogelijkheid om uw mening over verschillende onderwerpen met ons te delen. 

  "Like" ons hier of druk op de afbeelding zodat wij u nog beter op de hoogte kunnen houden.

 • PetrolIndustries5

  Nieuw hoofdkantoor Petrol Industries

  Op tradepark T58 in Tilburg is het nieuwe hoofdkantoor van kledingmerk Petrol gevestigd. Lichtstudio Kwadraat heeft hier de verlichting verzorgd. Foto's van dit project zijn hier terug te vinden.

 • JCAtuinkamer10

  Nieuwe projecten op de site

  Er zijn weer projecten toegevoegd op de site. Een woonhuis in Waalwijk en Dongen. De categorie 'diversen' bevat eveneens  een nieuw project in Gilze, Aeropark (verbouwing oude Ericsson kantoor). Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen van de diverse projecten.

 • lamp_3D

  Het laatste nieuws van Lichtstudio Kwadraat is terug te vinden op.....

  Kijk op Facebook en Pintrest voor het laatste nieuws en de mooiste afbeeldingen op het gebied van (design) verlichting. Niet alleen verlichting voor binnen zie je hier, ook de buitenverlichting wordt niet vergeten. Naast armaturen laten we hier projecten zien waar Lichtstudio Kwadraat mee bezig is of al die reeds afgerond zijn. Laat je inspireren!