• Biennale-Interieur-2018-banner

  Biennale Kortrijk 2018

  Sinds jaar en dag brengt de Biënnale Interieur talent en gevestigde merken samen, om naast het zakelijke aspect ook een plek voor ontmoeting, reflectie en waardering te zijn. INTERIEUR 2018 gaat daarnaast op zoek naar betekenisvolle antwoorden op vlak van wonen, werken en ontspannen en dit in een nieuwe formule. Vijf dagen lang zet de 26e Biënnale Interieur in op een gecureerd en geselecteerd aanbod van bedrijven en talent die een eigen inhoudelijk statement maken. Kortrijk Xpo is the place to be tussen 18 en 22 oktober, en ook het Interieur Festival in de stad mag je niet missen.

 • Like_facebook

  "Like" ons

  U kunt voortaan terecht op onze nieuwe facebook pagina. Hier treft u ontwikkelingen, nieuwtjes en leuke foto's. Tevens is er de mogelijkheid om uw mening over verschillende onderwerpen met ons te delen. 

  "Like" ons hier of druk op de afbeelding zodat wij u nog beter op de hoogte kunnen houden.

 • Afbeelding1

  Afbeeldingen Landgoed Wielewaal in Eindhoven

  Eindelijk mooie afbeeldingen van Landgoed Wielewaal in Eindhoven. Voormalig eigendom van Frits Philips. Een project waar Lichtstudio Kwadraat, ruim tien jaar na dato, nog steeds trots op is!

 • Dosis-Totaal-Verbouwing-Villa-09-1140x757

  Nieuwe projecten op de site

  Er zijn weer projecten toegevoegd op de site. Een woonhuis in Waalwijk en Dongen. De categorie 'diversen' bevat eveneens  een nieuw project in Gilze, Aeropark (verbouwing oude Ericsson kantoor). Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen van de diverse projecten.

 • lamp_3D

  Het laatste nieuws van Lichtstudio Kwadraat is terug te vinden op.....

  Kijk op Facebook en Pintrest voor het laatste nieuws en de mooiste afbeeldingen op het gebied van (design) verlichting. Niet alleen verlichting voor binnen zie je hier, ook de buitenverlichting wordt niet vergeten. Naast armaturen laten we hier projecten zien waar Lichtstudio Kwadraat mee bezig is of al die reeds afgerond zijn. Laat je inspireren!